fredag 10 februari 2012

Glada hjärtans dag

Förra våren deltog Vi tre & trädgård i det första Malmö Garden Show. I vår utställningsträdgård stod det här ringbarkade trädet som hade omplåstrats så bra att det har fortsatt leva. Under utställningen valde vi att klä in bandaget med en stödstrumpa, som till vår stora glädje också har fått leva kvar i Slottsträdgården. Idag när vi kom tillbaks för att påbörja planeringen inför årets utställning i MGS, blev vi väldigt positivt överraskade av vad vi fick se.

Vårt träd bar inte bara sin stödstrumpa utan hade även blivit besmyckat av flera små, förtjusande, välarbetade små pärlplattor! Tänk att små flinka fingrar har lockats att hänga upp sina alster här.
Vi blev alldeles varma i hjärteroten och alldeles säkert är det att att inte bara barnen som prytt detta träd är glada utan även alla förbipasserande drar nog på smilbanden när de får se dessa färgglada konstverk. Tack ni kreatörer!

För fler fina inlägg i hjärtats tecken kika in på Roses and stuff.

7 kommentarer:

  1. Jamen så fenomenalt! Tänk att en sån hemsk gärning som en ringbarkning kan leda till något sånt här... För hade inte trädet varit omplåstrat hade ni inte piffat det med strumpan och om inte strumpan suttit där hade ingen kommit på tanken att pryda trädet med pärlplattor.

    Men... är ni säkra på att det är små barn som pyntat? Det kan ju lika gärna vara en vuxen tant som fått ett infall?

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Anna, visst är det så att det ena ger det andra!!
      Och nej, vi vet ju inte vem som lockats till lusten att smycka vidare. Vi får nog gå lyckligt ovetandes;-)

      Radera
  2. Så himla fint! Och ja, man blir glad i hjärteroten när man ser det pärlpyntade trädet.

    SvaraRadera
  3. Det här kallar jag glad spontankonst! Sånt som värmer i hjärtat istället för allt fult klotter (visst en del klotter kan vara fint med det mesta är bara förstörande) Ha en fin lördag!
    Lotta :-)

    SvaraRadera
  4. Jaa, jag såg det också när jag passerade häromdagen. Glädje! :) Synd att jag är så kass på att sticka, hade gärna pimpat mina äppelträd! Kram Hanna

    SvaraRadera
  5. Så sött! Ett alla hjärtans träd :) Tack för din hälsning hos mej! Ha en jättefin helg :)

    SvaraRadera
  6. Underbart vilka fantastiska dekorationer , jag blir riktigt glad när jag ser dina bilder

    Ha det gott
    Gunilla.

    SvaraRadera