tisdag 4 maj 2010

Chelsea flower show

Nu börjar det närma sig resan till London och Chelsea flower show! Förra årets show hoppade vi över, men i år så är det dags igen. Att gå runt med kameran i högsta hugg för att fånga de där magiska, häftiga växtkombinationerna eller designen som sticker ut lite extra ska bli så roligt att få uppleva igen. Nedan ett litet axplock av de vackra vita arrangemangen från -08 som är så tilltalande.





Vi tänkte även ta en vända till bland annat Sissinghurst för att besöka Vita Sackville-Wests vita trädgård!

Det är något speciellt med vita blommor!!

5 kommentarer:

  1. Ska också dit...lääängtar... Vilken dag ska ni gå? Funderar också på att besöka Sissinghurst...(vilket sammanträffande..) Kommer att ha 3 dagar förutom Chelsea-dagen till att besöka trädgårdar. Har inte bestämt ännu vilka. Jag ska förresten till Chelsea på onsdagen. Biljetterna ligger och väntar... Hoppas bara det där askmolnet inte ställer till med något.....

    Vi kanske ses..
    /Charlotte

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! Har du varit på Sissinghurst tidigare?
    Vi har biljetter till tisdagen på Chelsea. Vilka andra trädgårdar är det du funderar över?
    Hade varit kul om vi kunde ses!
    //Annica

    SvaraRadera
  3. Till Beth Chatto i alla fall... vill se hennes woodland-anläggning.... Men sen, det finns ju några att välja bland :-) Helst bör de ju ligga med tågavstånd också från London. Några tips?

    /Charlotte

    SvaraRadera
  4. Vi var på en trevlig resa 2008. Då besökte vi bland annat Beth Chatto vilket var helt fantastiskt! Rekommenderas! Vi funderar lite på Great Dixter och Keith Wiley!
    Det är Stora planerardagen idag, så vi återkommer med vart vi ska;)! Ha det bra!
    //Annica

    SvaraRadera
  5. Ooooooooo vad jag också vill! Men i år får jag istället hoppas på ett gediget bildspel av er, när ni återvänder hem igen. Går det att fixa, mån tro?

    SvaraRadera