torsdag 24 mars 2011

Nordiska trädgårdar 2011

NU är Nordiska trädgårdar i full gång uppe i Stockholm! Vi väntar med spänning på rapporterna... nu när vi inte har tillfälle att själva åka dit. Allers trädgård vet vi är på plats och i full gång!

Vi är väldigt nyfikna på balkongen som Christina Zuhr och Åsa Thulin med systernamnet Vi Två och Trädgård skapar. Deras beskrivning låter underbart sympatisk:

Med milda färger, stänk av vattentoner, rena naturmaterial och skir spirande grönska vill vi skapa en lugn och sinnlig plats för att samla tanken och få varva ner. Här vill vi också kunna samla familj och vänner för umgänge långt in i den ljusa sommarnatten.

Christina Zuhr skapade tillsammans med Louise Gustavsson en guldmedaljbelönad idéträdgård på Sommarsalongen i Ulriksdal 2010, med titeln Kärleken övervinner allt.

Den lilla torparstugan väcks till liv när det nygifta paret flyttar in, och kärleksfullt tar sig an den lilla trädgården. Genom att älska det lilla skapas storheten. I samma andetag slår de ett slag för att odla egen mat i sin, än om lilla, trädgård.

En finstämd trädgård med vacker beskrivning som vi varmt sympatiserar med.

Kärleken övervinner allt på Sommarsalongen 2010

Ha roligt, alla ni som är på mässan! Vi hoppas ni tar många bilder ;-) Lyckönskningar till alla utställare, och till Karina Brozinic som ska tala om Mer trädgård på nätet på scenen Längtan!

3 kommentarer:

  1. Det hade nog varit en upplevelse att åka på mässan, Såg bilagan i Aftonbladet om mässan och de har satsat rejält.
    Kram Pella

    SvaraRadera
  2. Mmmmm det tror vi också...Nästa år kanske vi ses där?

    SvaraRadera
  3. Vilken fin bild på den lilla torparstugan med trädgård!

    Ikväll packar jag ner kameran och imorgon (arla morgonstund) drar jag mot hufvudstaden. Så lite bilder ska jag förhoppningsvis kunna bjuda på framöver.

    Ha en finfin fredagkväll och helg,
    Rebecca

    SvaraRadera