måndag 28 mars 2011

Nordiska trädgårdar - de vann!Vi var nyfikna på vad Vi två och trädgård skulle skapa på Nordiska Trädgårdar i helgen... Här kommer bilder som de själva har tagit och skickat till oss! De skapade en av balkongerna, och i hård konkurrens av många duktiga deltagare VANN DE balkongtävlingen! Varma gratulationer från oss!


Vi ser en finstämd, vacker och lustfylld balkong. Här vill man både trädgårdera och umgås med vänner.

Mmmm vilket underbart italienskt kakel... Medelhavskänsla och odlingsglädje. Ser ni sårännan ovanför bänken? Flera fina och fiffiga detaljer.


Örtagård i rutmönster, odling och medelhavskänsla ryms på liten yta. Hyllor av gamla lådor. Med känslighet för form och funktion blir det återvunna vackert och funktionellt.


Ett spaljerat äppelträd bildar avgränsning till en generös sittyta och umgängeshörna. Visst kan man vara trädgårdsmästare på bara en balkongyta! Notera på översta bilden att sittytorna är skapade av träpallar -  kreativ återvinning!


Varmt tack för bilderna Christina Zuhr! Fortsatt lycka till!

3 kommentarer:

 1. Ja inte var jag fysiskt på mässan men tack vare alla er underbara bloggare har man fått sig en titt och just denna balkong tyckte jag kändes så fräsch och härlig på alla sätt. Lagom romantiskt, lagom ruffigt, lagom vitt, lagom grönt och då betyder "lagom" något positivt i detta läge för mig. Pallen/bordet skulle jag vilja ha!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Visst såg jag sårännan det var bland det bästa på hela mässan. Ja hela deras balkong var så super bra. Pratade med tjejerna och de var supertrevliga. Först trodde jag att det var ni... hi hi men ni heter jag vi tre...
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 3. Säger som Anna, tack vare bloggrappotrerna så har man ändå fått uppleva mässan och kul att just denna vann då den har fastnatt i minna sinnen.
  Kram Pella

  SvaraRadera